Dobrodošli, Blog BESPLATNE E-KNJIGE je počeo sa radom

Dobrodošli na blog BESPLATNE ELEKTRONSKE KNJIGE! Obzirom da je ovo prvi post, u par rečenica ćemo vam predstaviti šta od nas možete očekivati. Na blogu BESPLATNE E-KNJIGE možete očekivati veliki broj autora i naslova, u word formatu, ili PDF formatu.Primarni cilj bloga BESPLATNE ELEKTRONSKE KNJIGE jeste da ljubiteljima elektronskih knjiga i čitanja ponudi kratku recenziju o autoru, kao i linkove koji vode ka' knjigama u elektronskom formatu. 

Svjesni ste da se na internetu može naći ogroman broj eletronskih knjiga za download. Naša misija jeste da, u okviru ovog bloga, prikupimo što veći broj linkova BESPLATNIH ELEKTRONSKIH KNJIGA, tj. E-KNJIGA.

Dakle, naša misija jeste pravljenje što veće baze LINKOVA za DOWNLOAD BESPLATNIH ELEKTRONSKIH KNJIGA. Nadamo se da ćemo u tome uspjeti. A blog će svakodnevno biti bogatiji za makar jednu elektronsku knjigu, tj. link koji vodi ka' besplatnom preuzimanju e-knjige.

Sve e-knjige koje se nalaze na ovom blogu su potpuno besplatne za preuzimanje (download). E-knjige (linkovi) koje se nalaze na ovom blogu su na srpsko-hrvatskom jeziku.

Uredništvo bloga BESPLATNE ELEKTRONSKE KNJIGE vam još jednom želi dobrodošlicu. Prije nego počnete sa čitanjem bloga, molimo vas da prvo pročitate USLOVE KORIŠTENJA BLOGA BESPLATNE E-KNJIGE!