Sunday 18 January 2015

Aleksej Nikolajevič Tolstoj - Ivan Grozni .pdf knjige

Pozdrav svim ljubiteljima čitanja knjiga u elektronskom formatu! ;) Kako ste danas? Da li vam se sviđa naš blog?

U ovom članku besplatne e-knjige predstavljaju Aleksej Tolstoja i to u elektronskom formatu kao KNJIGU ZA MLADE I STARE. 
Aleksej Tolstoj (rus. Алексей Толстой) ruski pisac, poznat pod nadimkom drug grof. U rodbinskom vezama je s Lavom Tolstojem.

ISTORIJSKI ROMAN O KNEZU SREBRNOM I CARU IVANU GROZNOM


Prije preuzimanja proučite Uslove korištenja i Upustvo za download.




Aleksej Tolstoj - Ivan Grozni 1 deo cirilica.pdf 1.9 MB
http://adf.ly/wNIn0

Aleksej Tolstoj - Ivan Grozni 1 dio latinica.pdf 1.8 MB
http://adf.ly/wNInd

Aleksej Tolstoj - Ivan Grozni 2 deo cirilica.pdf 1.7 MB
http://adf.ly/wNIo6

Aleksej Tolstoj - Ivan Grozni 2 dio latinica.pdf 1.7 MB
http://adf.ly/wNIoh



Aleksej Tolstoj BIOGRAFIJA:

Aleksej Tolstoj
(rus. Алексей Толстой), (Nikolajevsk, Samarska gubernija, 10. siječnja 1883. - Moskva, 23. veljače 1945.), ruski pisac, poznat pod nadimkom drug grof. U rodbinskom vezama je s Lavom Tolstojem. Studirao je između ostalog i tehnologiju prije nego što je 1917. napustio Rusiju. Vraća se 1923.


U početku Tolstoj piše simboličku liriku. Njegovo glavno djelo je trilogija "Put patnje" (1921.-194.1), u kojem opisuje ruski put kroz revoluciju i povijesna knjiga o Petru Velikom, (1930.-1945) za koju je dobio Staljinovu nagradu 1941. Među prvima u ruskoj književnosti pisao je djela s tematikom znanstvene fantastike, između ostalih Put na Mars. Tolstoj je napisao i nekoliko knjiga za djecu, a poznato je i njegovo tumačenje Pinocchia pod nazivom Buratino.


 Ostanite u čitanju besplatnih e-knjiga, koje u velikom broju možete naći na ovom blogu. :)
Uredništvo bloga BESPLATNE ELEKTRONSKE KNJIGE poziva vas da sve nepravilnosti sa linkovima i ostale probleme, prijavite u komentarima. Također, komentari služe i za ostale sugestije, pohvale i kritike.